Yunet
 

Društvo

Na devetanestoj vanrednoj sednici SO Novi Kneževac usvojena Odluka o budžetu za 2023. godinu

TV Cink • Radovan Nježić • 20. decembar 2022. • 15:09 •

Na devetanestoj vanrednoj sednici SO Novi Kneževac usvojena Odluka o budžetu za 2023. godinu

Na devetnaestoj vanrednoj sednici Skupštine opštine Novi Kneževac usvojeno je ukupno četrnaest tačaka dnevnog reda. Tačka četiri o Odluci o budžetu opštine Novi Kneževac za 2023. godinu usvojena je jednoglasno, a opredeljena sredstva za narednu godinu iznose 790 miliona dinara. Načelnica odeljenja za budžet, finansije i privredne delatnosti  Selma Bećović je u svom izlaganju obrazložila predlog budžeta za sledeću godinu.

Predsednik opštine dr Radovan Uverić, se nakon izlaganja načelnice Bećović, takođe obratio prisutnim odbornicima. On je u svom izlaganju istakao značaj sadašnjih i budućih projekata za razvoj opštine Novi Kneževac.

Ostale tačke dnevnog reda su takođe usvojene jednoglasno.  Prisutnima se obratila i direktorka JKP „7. oktobar“ Vesna Krišanov, koja je izložila program poslovanja za 2023. godinu.  Bosa Perkučin član opštinskog veća za zdravstvenu i socilajnu zaštitu, izložila je Plan javnog zdravlja opštine Novi Kneževac za period 2022-2027 godine. Na samom kraju razrešeni su i imenovani članovi  Školskog odbora muzičke škole  i Školskog odbora Gimnazije i stručne škole „Dositej Obradović“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena