Yunet
 

Poljoprivreda

Održana prezentacija Razvojnog fonda Vojvodine u Novom Kneževcu

TV Cink • Radovan Nježić • 29. februar 2024. • 14:41 •

Održana prezentacija Razvojnog fonda Vojvodine u Novom Kneževcu

Prezentacija kreditinih linija Razvojnog fonda Vojvodine održana je u sali Narodne biblioteke „Branislav Nušić“ u Novom Kneževcu. Novokneževački poljoprivrednici imali su prilike da čuju koje sve kredite i povoljnosti Razvojni fond Vojvodine nudi nosiocima poljoprivrednih gazdinstava i pravnim licima. Kako je istakao Dejan Slavujević iz Razvojnog fonda Vojvodine, od ove godine novine u kreditinim linijama jesu promene visina kamatnih stopa.

Prema rečima našeg sagovornika procedura za dobijanje kredite Razvjnog fonda  Vojvodine je maksimalno pojednostavljena i prilagođena potencijalnim korisnicima.

Pored Razvojnog fonda Vojvodine, u prezentaciji su učestovali i predstavnici DVD Novi Kneževac, koji su novoknežavčkim poljoprivrednicima teorijski i praktično predočili mere zaštite od požara u susret predstojećoj žetvi.

Razvojni fond Vojvodine je državna institucija osnovana od strane pokrajinske Vlade i za cilj ima da pvoljnim kreditima pomogne razvoj poljoprivrede i turizima na teritorije AP Vojvodine, zaključio je Slavujević.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena