Yunet
 

Sport

Završen turnir u malom fudbalu

TV Cink • Stevan Babić • 14. jul 2021. • 13:00 •

Završen turnir u malom fudbalu

Tradicionalni turnir u malom fudbalu završen je proteklog vikenda i po rečima organizatora kvalitet turnira za nijansu je poboljšan u odnosu na prethodnu godinu. Na turniru je učestvovalo ukupno 12 ekipa u seniorskoj kategoriji i 6 ekipa u pionirskoj. Svoje učešće dale su ekpie iz Subotice, Kikinde, Mokrina i naše opštine. Osvajač ovogodišnjeg turnira je ekipa „Tisa-automotive“ dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Bojan Ćulum iz pobedničke ekipe.

Organizator turnira, Predrag Lajić naveo je da Novi Kneževac iz godine u godinu povećava broj ekipa koje dolaze sa strane te veruju da će ovaj turnir postati jedan od jačih u ovom delu Vojvodine.

Ukupan nagradni fond ove godine iznosio je 280.000 dinara a za pobednika turnira nagrada iznosi 200.000 dinara, za osvojeno drugo mesto nagrada iznosi 50.000 dinara i za osvojeno treće mesto nagrada je 30.000 dinara. Organizatori turnira posebno su se zahvalili opštini Novi Kneževac na pokroviteljstvu kao i vernoj publici koja je upriličila ovaj sportski dogadjaj.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena