Yunet
 

Sport

Ekipa „Tifani “ iz Kanjiže pobednik odbojkaškog turnira na pesku

TV Cink • Radovan Nježić • 17. avgust 2022. • 11:53 •

Ekipa „Tifani “ iz Kanjiže pobednik odbojkaškog turnira na pesku

Na odbojkaškom terenu na obali reke Tise održan je turnir u odbojci na pesku. Gledaoci su imali prilike da vide sedam ekipa iz Novog Kneževca, Kanjiže, Kikinde, Sente, Subotice, Novog Sada, Beograda koje su pokazale svoje veštine u takmičenju tri na tri. Ekipa „Tifani“ iz Kanjiže je pokazala zavidno umeće i osvojila ovaj turnir. Kako je istakao Barnabaš Apro, igrač pobedničke ekipe iz Kanjiže, cilj ovog turnira  je pored takmičenja bilo i uspostavljanje i jačanje drugarskih i prijateljskih veza.

Da sve prođe u najboljem redu pobrinuli su se organizatori, Dejan Mijatov i Branislav Blažić, koji su se potrudili da maksimalno obezbede sve potrebne uslove za održavanje ovog turnira.

Ukupan nagradni fond na ovom turniru iznosio je dvadesetjednu hiljadu dinara, i to za prvo osvojeno mesto dvanaest hiljada, za drugo mesto šest hiljada i za treće osvojeno mesto tri hiljade dinara. Pored novčanih nagrada za sve učesnike su bile obezbeđene majice, hrana i osveženje, a najbolji su, pored novčanih nagrada, dobili i nagradne vaučere. Organizatori su poručili svim ljubiteljima odbojke na pesku iz Vojvodine i Srbije da dođu sledeće godine u Novi Kneževac, i da se uz sjajnu sportsku i drugarsku atmosferu, takmiče i dobro zabave.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena