Yunet
 

Sport

Atletičari iz Vrbasa, Crvenke Sombora, Kanjiže i Novog Kneževca učetvovali na drugoj Tiskoj trci

TV Cink • Redakcija TV Cink • 12. septembar 2022. • 14:56 •

Atletičari iz Vrbasa, Crvenke Sombora, Kanjiže i Novog Kneževca učetvovali na drugoj Tiskoj trci

Oko 120 mališana učestvovalo je na Tiskoj trci koja je drugi put održana u Novom Kneževcu u organizaciji ovdašnjeg Atletskog kluba „Obilić“. U dvadeset trka takmičili su se trkači uzrasta od 2008. do 2018. godišta,a najmlađi učesnik trke rođen je 2019. godine. Na Tiskoj trci učestvovali su takmičari iz pet atletskih klubova.

Takmičari su trčali delom ulice Cara Dušana koja prolazi pored parka, na potezu od mosta. Na cilju, ispred zgrade opštine, okupili su se brojni navijači koji su učesnike trke bodrili i zajedno sa njima se radovali njihovim uspesima. Svi učesnici trke dobili su diplomu i majicu, a oni najuspešniji nagrađeni su medaljama. Organizator je za sve učesnike obezbedio i osveženje nakon trke.

Atletski klub „Obilić“ osnovan je 2019. godine i broji šesdesetak članova. Kako je istakla sagovornica, mladim atletičarima predstoji još jedna takmičarska sezona, te se ovom prilikom u ime uprave kluba zahvalila svim sponzorima i opštini Novi Kneževac koji su novokneževačkim atletičarima omogućili da boje svog kluba brane na takmičenjima širom države.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena