Yunet
 

Sport

Održana konferencija klubova Potiske međuopštinske fudbalske lige

TV Cink • Radovan Nježić • 21. mart 2023. • 11:01 •

 Održana konferencija klubova Potiske međuopštinske fudbalske lige

Konferencija klubova Potiske međuopštinske fudbalske lige održana je tokom proteklog vikenda u restoranu na stadionu FK „Obilić“ u Novom Kneževcu. Dnevni red se sastojao od četiri tačke: izveštaj komesara takmičenja, izveštaj komesara suđenja, odluka o kalendaru takmičenja za prolećni deo takmičarske sezone i pitanja i predloga. Komesar takmičenja Nikola Novičić rekao je u razgovoru da se u nastavku sezone očekuje podizanje nivoa organizacije utakmica na viši nivo zbog brojnih propusta tokom jesenjeg dela sezone.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici klubova iz Đale, Majdana, Banatskog Aranđelova, Podlokanja, Novog Kneževca, Kanjiže, Sanada, Čoke. Trener FK „Jadran“ Svetozar Živanov iz Sanada istakao je u da je njihov klub spreman za nastavak sezone gde prvu utakmicu igraju u gostima u Majdanu protiv FK „Tromeđa“.

Tokom prolećnog dela sezone planirano je da se odigra jedanaest kola. Za vikend koji je pred nama planirano je prvo kolo nastvaka sezone, u kojem novokneževački „Obilić“ gostuje ekipi „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena