Yunet
 

Turizam

Zoran Ilijin skuvao najbolju riblju čorbu u Banatskom Aranđelovu

TV Cink • Radovan Nježić • 26. jul 2022. • 12:52 •

Zoran Ilijin skuvao najbolju riblju čorbu u Banatskom Aranđelovu

Tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe održano je u subotu u centru Banatskog Aranđelova. Trideset ekipa iz Banatskog Aranđelova, Podlokanja, Sigeta, Majdana, Rabea, Novog Kneževca, Kanjiže pokazalo je svoje kulinarske veštine u spremanju riblje čorbe. Zoran Ilijin, iz Banatskog Aranđelova, prema oceni žirija je skuvao najbolju čorbu, i ovog puta nagrađen prvim mestom i peharom najboljeg majstora takmičenja u kuvanju riblje čorbe „Banatsko Aranđelovo 2022“.

Drugo mesto i treće mesto su takođe osvojili takmičari iz Banatskog Aranđelova, blizanci Jovan i Uroš Radić odnosno Sava Vranković. Jovan i Uroš, iako spadaju u najmlađe takmičare, redovno sa svojom ekipom osvajaju nagrade  u kuvanju riblje čorbe i paprikaša na raznoraznim takmičenjima.

Da sve prođe u najboljem redu, pobrinuo se organizator- Mesna zajednica Banatsko Aranđelovo, koja je za sve učesnike obezbedila ribu.

Toplo vreme, nije bilo prepreka učesnicima ovog takmičenja da druženje nastave i nakon završenog zvaničnog dela takmičenja. Čitavu manifestaciju podržala je lokalna samouprava opštine Novi Kneževac.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena