Yunet
 

Sport

Minimalac ,,Kikinde” za trijumf nad pančevačkim ,,Dinamom”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 22. april 2024. •

Minimalac ,,Kikinde” za trijumf nad pančevačkim ,,Dinamom”

U bespoštednoj borbi fudbaleri ,,Kikinde” u nastavku prvenstva Srpske lige pokazali su više želje, htenja u odnosu na protivnika, pančevačkog ,,Dinama 1945″ koga su uspeli da nadiraju i umore, kontrolišući igru, stvorivši dosta šansi. Šansu je u 55. minutu iskoristio Dejan Ivanović koji je za ,,crveno bele” postigao jedan, ali vredan gol za povratak na treće mesto na tabeli.

Fudbaleri ŽAK-a doživeli su težak poraz u 24. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok u Vlajkovcu od domaćeg ,,Jedinstva” koji je slavio sa 8:0. ,,Sloboda” je u Novim Kozarcima izgubili od Perležana, gostujuće ,,Vojvodine 1928″ sa 0:1, a sportska sreća nije poslužila ni velikoselsku ,,Kozaru” koja je izgubila kod ,,Proletera” u Banatskom Karlovcu sa 2:1. Poraženi su i fudbaleri ruskoselske ,,Crvene zvezde” na domaćem terenu od melenačke ,,Rusande” sa 1:2.

U 23. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin nakovački ,,Polet” poražen je kod zrenjaninskog ,,Banata” sa 3:2, dok je golovima Vračeva i Perišića u korist Mokrinčana okončan susret između ,,Delije” i ,,Stajićeva”. Fudbaleri ,,Napretka” iz Banatske Topole poraženi su kod ,,2. Oktobra” u Kumanu sa 2:1.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena