Yunet
 

Društvo

Asfaltiranja u Novom Sadu, Veterniku, Begeču, Rumenki

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 8. maj 2024. • 15:26 •

Asfaltiranja u Novom Sadu, Veterniku, Begeču, Rumenki

U Poenkareovoj ulici, jednoj od najdužih u Veterniku počeli su pripremni radovi za popravku kolovoza, u celoj dužini od Vladike Maksima do ulice Kralja Petra Prvog. Pripremni radovi nastavljeni su i u ulici Savke Subotić, dok se u celosti asfaltira Nova 80 i krak Poenkareove ulice prema ulici Jovana Obrenovića.
U Rumenki je nastavljeno uređenje rekreativne površine, a u ulici Emanuila Jankovića na Vidovdanskom naselju izrađuju se usporivači brzine od asfalta kako bi se unapredila bezbednost saobraćaja u ovom delu grada. Takođe, nastavljeno je čišćenje divlje deponije u ataru kod Kovilja, čime se doprinosi očuvanju životne sredine.
Radno je i u Begeču. U Novoj 1 se uređuju bankine, a ulica Petra Drapšina se priprema za popravku kolovoza asfaltom. Za asfaltiranje se priprema i deo ulice Milutina Milankovića od ulice Lenke Dunđerski do Bulevara vojvode Stepe, a u Majevičkoj ulici u Novom Sadu u toku je popravka kolovoza.
U Temerinskoj, Bulevaru vojvode Stepe, Vidovdanskom naselju, kao i raskrsnicama Temerinski put – Majke Jugović, Sentandrejski put – Otokara Keršovanija i Bulevar Jaše Tomića – Kisačka izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena