Yunet
 

Društvo

Međunarodni dan rada i Uskrs, za mnoge građane predstavljaće mini odmor

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. april 2024. • 16:05 •

Međunarodni dan rada i Uskrs, za mnoge građane predstavljaće mini odmor

Najveći hrišćanski praznik, Uskrs, ove godine pada neposredno nakon Međunarodnog praznika rada. S tim u vezi, razgovarali smo sa građanima Pančeva i Kovina, kako bismo saznali na koji način će oni provesti predstojeće neradne dane.

Međunarodni dan rada i Uskrs, za mnoge građane predstavljaće mini odmor. S obzirom na to da su ova dva praznika vremenski blizu, te se ove godine spajaju i za mnoge su neradni dani. S tim u vezi, pitali smo građane Pančeva i Kovina kako će provesti predstojeće slobodne dane.

Kao i svake godine, većina građana će Uskrs provesti kod kuće i u krugu porodice, dok je 1. i 2. maj tradicionalno rezervisan za kampovanje, izlete i putovanja.

Na kraju, možemo zaključiti da će većina građana Pančeva i Kovina 1. i 2. maj iskoristiti kako bi se pre svega odmorili, a zatim i pripremili Uskršnju trpezu. Mladi će, s druge strane, predstojeće neradne dane iskoristiti kako bi sa prijateljima otišli na izlet, a već tradicionalno rezervisano mesto za tako nešto biće Tamiški kej u Pančevu koji će i ove godine, verujemo, biti prepun.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena