Yunet
 

Kultura

Frano Lasić oduševio publiku u Kulturnom centru Pančeva

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 10. mart 2024. • 16:59 •

Frano Lasić oduševio publiku u Kulturnom centru Pančeva

„Nostalgično putovanje“ bio je naziv osmomartovskog koncerta čuvenog jugoslovenskog muzičara i glumca Frana Lasića. Izborom posebnih pesama, dobropoznatih muzičkih hitova ovaj svestrani umetnik uspeo je da oduševi publiku koja je ispunila dvoranu Kulturnog centra u Pančevu.

Naše sugrađanke, ali i sugrađani uživali su u fantastičnom muzičkom vremeplovu koji je specijalno za pančevačku publiku kreirao poznati jugoslovenski glumac i muzičar Frano Lasić. Nastupio je u prepunoj dvorani Kulturnog centra u Pančevu povodom Međunarodnog dana žena. Prema rečima ovog izuzetnog umetnika, koncert „Nostalgično putovanje“ bio je posvećen svim damama u publici, a repertoar je pažljivo probran za ovu posebnu priliku.

  • Kao što sam naslov govori, to je je jedno nostalgično putovanje. Od davnih godina do današnjih dana. Odabirao sam hitove koje smo svi znali, a koje smo zaboravili. Cilj mi je da sve ljude vratim u ta lepa, bezbrižna vremena i mislim da sam u tome i uspeo.

Ovo nije prvi put da Lasić gostuje u našem gradu, a zanimljiv je i podatak da trenutno glumi u filmu koji se snima upravo u Pančevu, kojim je, kako ističe, oduševljen.

  • Meni je Pančevo divno, sviđa mi se. Napravljeno je po meri čoveka, nije velegrad, ima svoj centar, šetalište, lokale, baš mi je Pančevo priraslo srcu.

U publici se, očekivano, našlo mnogo Pančevki, ali i Pančevaca, koji nisu krili oduševljenje Lasićevim svojevrsnim „vremeolovom“. Nema sumnje da postoje pesme za sva vremena, pesme koje nas vraćaju u neke druge lepe i bezbrižne trenutke mladosti. Utisak je još jači jer je originalan muzički pečat dao iskusni glumac i muzičar, već omiljen pančevačkoj publici Frano Lasić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena