Yunet
 

Kultura

U Plandištu odigrana predstava “Tražim muža” po tekstu Duška Radovića

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. mart 2024. • 06:51 •

U Plandištu odigrana predstava “Tražim muža”   po tekstu Duška Radovića

Sala Kulturnog centra bila je ispunjena gotovo do poslednjeg mesta. Glumica Jelica Brestovac se zaista potrudila da svojim velikim umetničkim stvaralaštvom prenese i dočara publici u Plandištu vrlo zanimljivu pozorišnu predstavu. Građani Opštine Plandište imali su priliku da uživaju u jednoj nesvakidašnjoj i jedinstvenoj predstavi.

Vrlo zanimljiog sadržaja, prepunog komedije i drame, predstava “Tražim muža” prikazana je kao jedna vrlo interesantna kabare predstava, u kom glavni akter stavlja akcenat na to kako pronaći pravu osobu za sebe i kako je zadržati zauvek, koje su to borbe koje u sebi svaka osoba mora da vodi, kako sa tim borbama da se nosi i na kraju pronađe izlaz iz savremene životne situacije.

Predstava je rađena po tekstu Duška Radovića, a odlična postavka, režija i izvedba glavne glumice dočarala je svu lepotu pozorišta. Ovo je bila odlična prilika da se ljubitelji pozorišne predstave dobro zabave, nasmeju, ali i sagledaju savremeni život kroz izvedbu vrlo sadržajnog i karakternog glumišta.

Prema rečima organizatora, Kulturni centar Vuk Karadžić Plandište vrlo aktivno je radio na organizaciji pozorišnih predstava i muzičko scenskih nastupa za sve uzraste i starosne kategorije. Svakako da je akcenat uvek bio na najmlađe, obzirom da su oni najvernija publika, koja sa puno radosti i osmeha dolazi na predstave i vrlo aktivno učestvuju u svakoj pozorišnoj izvedbi. Ali i pored toga programska šema uključuje i sve više predstava za stariju publiku, sa ciljem da se građani animiraju i vrate pozorištu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena