Yunet
 

Sport

Mladi karatisti Budućnosti uspešni u Smederevu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 21. mart 2022. • 20:50 •

Mladi karatisti Budućnosti uspešni u Smederevu

U Smederevu je održano Prvenstvo Srbije za pionire i nade na kome su učestvovali i karatisti KK „Budućnost“. Članovi sekcija iz Alibunara i Vladimirovca su ostvarili dobre rezultate.

Na prvenstvu Srbije osvojili su tri medalje, jedno zlati i dva srebra. Sara Basta je bila zlatna u konkurenciji nada 2010.godište u borbama do 40kg. Srebrna odličja pripala su Dimitriju Staniskoviću u konkurenciji nada 2010.godište u borbama do 52kg, kao i kata timu u sastavu Uroš Pavlović, Radoslav Pavlov i Vuk Cekeliš.


Ovo je samo nastavak dobrih rezultata zabeleženih na Prvenstvu Vojvodine održanom u Inđiji prošlog vikenda. Tada su takmičari iz Alibunara osvojili devet medalja – dva zlata, dva srebra i pet bronzi.

Zlata su tada osvojili Antonija Cvetanoska (do 32kg) i Stefan Menger (do 35kg). Srebrna odličja pripala su Pavlu Prijoviću (do 35kg) i Filipu Bićaninu (kate). Bronze oko vrata su stavili Vuk Spasojević (do 35kg), Luka Filipović (do 45kg), Lazar Nikolić (kate), Milica Milovančević (do 40kg) i borbe ekipno (Vuk Spasojević, Stefan Ruzan, Pavle Prijovič i Luka Filipović).

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena