Yunet
 

Turizam

Univerzitet Singidunum na Sajmu turizma predstavio svoje studijske programe

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 3. mart 2024. • 16:42 •

Univerzitet Singidunum na Sajmu turizma predstavio svoje studijske programe

Univerzitet Singidunum predstavio je svoje studijske programe i ove godine sa Sajmu turizma. Najviše interesovanja bilo je za studijski program turizam i hotelijerstvo, rekao je za RTV Pančevo Predrag Obradović sa Univerziteta Singidunum.

Univerzitet Singidunum na Sajmu turizma predstavlja se od kada ima studijski program turizam i hotelijerstvo, dvadesetak godina. Prema rečima Predraga Obradovića marketing i PR menadžera Univerziteta sajmovi su mesto gde mogu da se promovišu, ali i stupe u kontakt sa privrednicima, ali i budućim studentima pokažu šta nudi njihov univerzitet. Danas mogu da se pohvale da imaju veliki broj uspešnih menadžera u turizmu.

  • Apsolutno na svakom štandu imamo one koji su pre 3,4, 5 ili 10 godina bili naši studenti a danas su ili zaposleni ili uveliko već menadžeri
  • hotela, agencija, direktori i na to smo posebno ponosni. Trenutno imamo u Beogradu u 4 vrhunska hotela na rukovodećim mestima su naši bivši studenti. Takođe u Pančevu u renoviranom hotelu koji ima dugu tradiciju su naši bivši studenti. Kao i na Kopaoniku i na Zlatiboru to su oni koji su shvatili da treba da idu na praksu

Na štandu Univerziteta Singidnunu bili su studenti koji su mogli da daju i najbolje preporuke za ovu obrazovnu ustanovu, ističe Obradović.

  • Naša preporuka su upravo zadovoljni studenti i njihovi roditelji, oni koji se sa znanjem koje steknu kod nas zapošljavaju a sve to mogu da provere. To naravno važi i za druge fakultete u našoj zemlji postoje odlični i državni i privatni fakulteti. Treba dobro da se informišu pre nego što odluče da se upišu negde. A srednjoškolci treba da znaju samo jedno pitanje koje će poslodavci da postave kada završe fakultet, tako je i u turizu i svuda, a to je Šta znaš da radiš?

Informacije o svim studijskim programima Univerziteta Singidunum mogu se pronaći na njihovom sajtu, kao i na društvenim mrežama, kaže je Predrag Obradović. Oni veruju da će svoje dobro predstavljanje imati i u budućnosti na ovakvim sajmovima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena