Yunet
 

Zdravlje

Visoke temperature utiču na zdravlje

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. mart 2024. • 17:02 •

Visoke temperature utiču na zdravlje

Meteorolozi najavljuju izuzetno visoke temperature za vikend, što može imati posledice na zdravlje građana, upozorava doktor Zoran Manasijević iz Hitne medicinske pomoći. Stoga je važno pratiti svoje zdravstveno stanje i redovno uzimati terapiju, te reagovati na bilo kakve neobične simptome.

Meteorolozi za vikend najavljuju izuzetno visoke temperature izuzetno neobične za kraj meseca marta odnosno 28, 29 , stepeni, a to vreme će zasigurno imati posledice i po zdrave ali i po bolesne ljudi ističe doktor Zoran Manasijević načelnik službe Hitne medicinske pomoći Pančevo.

S obzirom da u nedelju 31 marta prelazimo na letnje računanje vremena i to može uticati na zdravstveno stanje ljudi, ali Manasijević navodi da u većini slučajeva to pozitivno utiče na na naš bioritam.

Moguće su tekobe tokom ovog vremenskog perioda tako da je važno redovno uzimati terapiju a ako osetite bilo kakve promene koje nisu tipične za vaše zdravstveno stanje obavezno se javite vašem izabranom lekaru ili službi Hitne medicinske pomoći. Zaključio je doktor Zoran Manasijević.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena