instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Preko stotinu sugrađana na akciji u Goranskom parku

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 26. april 2024. • 11:39 •

Preko stotinu sugrađana na akciji u Goranskom parku kancelarija za mlade opštine bečej, akcija, uređenje, goranski park

Kancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa JP „Komunalac“ organizovala je radnu akciju uređenja Goranskog parka, a sve u znaku „Dana planete Zemlje“ koji se obeležava 22. aprila.

Više od stotinu učesnika, aktivista, učenika, predstavnika sportskih klubova i udruženja, kao i volontera predano je radilo na uređenju bečejske zelene oaze.

Kroz Goranski park svakodnevno prođe mnoštvo građana, a sadržaje poput trim staze i teretane na otvorenom koriste kako lokalni sportisti i rekreativci, tako i oni koji posete naš grad u okviru različitih sportskih priprema. S tim u vezi, u prethodnom periodu lokalna samouprava realizovala je različite projekte u Goranskom parku, rekao je predsednik opštine Bečej.

Kao i prethodne godine, i na ovoj akciji su učestvovali članovi Udruženja Srba sa Kosova i Metohije „Gračanica“.

Uz udruženja, na uređenju Goranskog parka bili su prisutni i sportisti koji svakodnevno koriste kako trim stazu i park tako i teretanu na otvorenom.

Neko ko uzima najveći udeo u održavaju i brizi o parku jeste i Planinarsko društvo „Lesson“ čiji članovi svakodnevno borave u parku, odnosno u objektu u srcu parka.

Organizatori kažu da će i u narednom periodu realizovati ovakve i slične akcije koje za cilj imaju da najpre mladima, ali i ostalim građanima, omoguće što bolje uslove za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, kao i upražnjavanje zdravih stilova života.

 

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena