instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečej slavio nakon deset kola

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 2. april 2024. • 08:46 •

Bečej slavio nakon deset kola

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 u okviru 20. kola Srpske lige Vojvodina savladao je na Gradskom stadionu kraj Tise novosadski Kabel sa 3:1.

Nakon deset ligaških utakmica ekipa Bečeja konačno je uspela da prekine crnu seriju u kojoj je upisala devet poraza i jedan remi sa samo jednim postignutim golom, te samim tim ova pobeda i tri gola u mreži Kabela znače mnogo, kako treneru Ivanoviću koji je došao u polusezoni, tako i igračima ali i navijačima.

Plavo-beli su odlično otvorili utakmicu i od prvog trenutka krenuli sa ofanzivnom igrom. Visio je gol tokom prvih pola sata i bilo je pitanje trenutka kada će momci sa Tise da načnu mrežu Kabela, ipak mora se priznati da je i mnogo strepnje bilo, jer su Bečejci i u ranijim mečevima igrali veoma dobro, međutim nisu uspevali da realizuju svoje prilike, što su protivničke ekipe znale da iskoriste i kazne.

Na sreću ovog puta bilo je drugačije i u 33. minutu Tomić upošljava Milovanovića koji gađa bliži ugao za 1:0. Samo šest minuta je trebalo domaćima da dupliraju rezultat. Vorgučin ispucava loptu do Vuka Vještice koji je vuče pred gol Kabela, a onda i uspešno sve to realizuje za 2:0. Poslednji gol odnosno autogol u prvom delu meča postigao je igrač Kabela Batos, koji je nakon slobodnog udarca skrenuo lotu i poslao u svoju mrežu za 3:0.

Jedini gol za ekipu iz Novog Sada postigao je Milisavljavić u 80. minutu za konačnih 3:1.

Fudbaleri Bečeja su pobedom uspeli da odskoče sa trinaeste na jedanaestu poziciju na tabeli, a u narednom 21. kolu putuju u Adorjan gde će ih ugostiti tamošnja Tisa koja je lestvicu ispod plavo-belih sa samo bodom manje.

Sledeće domaćinstvo Bečeja rezervisano je za sredu 10. april, kada na Gradski stadion kraj Tise dolazi OFK Bačka iz Bačke Palanke koja je trenutno na dnu tabele sa 14 bodova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena