instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Het-trik Peića za tri boda Bečeja

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 11. april 2024. • 09:34 •

Het-trik Peića za tri boda Bečeja

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 savladao je u okviru 22. kola Srpske lige Vojvodina ekipu Bačke iz Bačke Palanke sa 3:1.

Iako je meč na Gradskom stadionu kraj Tise igran u sredu, to nije omelo ljubitelje fudbala da isprate utakmicu punu grčevite borbe za bodove, mnogo prodora i šansi, bravuroznih odbrana jednog i drugog golmana, pet žutih, odnosno jedan crveni karton i što je najbitnije četiri gola.

Mrežu gostiju načeo je Luka Peić, koji je na asistenciju Tomčića bio siguran u 11. minutu za minimalnih i konačnih 1:0 u prvom delu utakmice.

U drugom minutu drugog dela meča, nakon greške Peića lopta stiže do rezerviste Vlaisavljevića, koji u solo prodoru sa ivice kaznenog matira Milovanova i remizira na 1:1, nakon čega kreće blagi pad u igri Bečeja. Međutim u 58. minutu nakon ubačaja, Tomčićevu šut brani golman Bačke - Stajković, a na pravom mestu u pravo vreme nalazi se Peić, koji po drugi put postiže gol za 2:1.

Samo dva minuta je trebalo momcima sa Tise da povise prednost. I ovog puta na asistenciju Tomčića, mladi Peić vuče loptu do gola, gađa bliži ugao i postiže svoj het-trik za konačnih 3:1.  

Nakon ovog kola ekipa Bečeja se nalazi na 11. poziciji sa 28 bodova, a u narednom kolu putuje u Zrenjanin, gde će je ugostiti tamošnji Radnički koji je peti na tabeli sa 33 boda.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena