instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci i Rumljani podelili bodove

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 22. april 2024. • 08:34 •

Bečejci i Rumljani podelili bodove

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 u okviru 24. kola Srpske lige Vojvodina ugostio je ekipu 1. Maja iz Rume, a nakon 90 minuta igre rezultat na semaforu bio je 2:2 (0:0).

Loše su otvorili meč plavo-beli i tokom prve polovine, prvog poluvremena gledala se isključivo dominacija gostujuće ekipe. Već u trećem minutu bilo je posla za Milovanova koji je posle kornera i gužve na petercu uspeo da dođe do lopte i sačuva svoju mrežu.

Nakon dvadesetak minuta i ekipa Bečeja stiže do gola Rumljana i upućuje prvi šut, ali sve to olako brani golman Ilič, dok samo dva minuta kasnije još jednom domaći prete po gol gostiju, ali ni ovog puta lopta ne ulazi u gol i rezultat do kraja prvog dela ostaje 0:0.

U drugom poluvremenu sasvim drugačija situacija, mnogo više kontri, šansi, neizvesnosti, jedna stativa i četiri gola, po dva u svakoj mreži.

Prvi pogodak viđen je u 64. minutu kada dugu loptu sa polovine dobija Nikolić pred kaznenim Bečeja, oslobađa se odbrane plavo-belih i postiže gol za 0:1. Šest minuta kasnije gosti povisuju na 0:2 i to efektnim golom, koji sa preko 20 metara postiže kapiten Stojanović.

Posle postignuta dva gola momci iz Rume propuštaju još dve stopostotne prilike, a potom sledi kazna Bečejaca.

Nakon prekršaja u kaznenom sudija pokazuje na belu tačku, odakle sigurni Tomić u 75. minutu smanjuje na 1:2, a potom tri minuta pre samog kraja isti igrač uspeva i da remizira na 2:2, što je bio i konačan rezultat meča.

Napomenimo da je ekipa Bečeja u poslednjim trenucima utakmice mogla i da preokrene rezultat u svoju korist jer je Mitić u 90. minutu pogodio stativu.

Ekipa Bečeja se nakon ovog meča nalazi na 11. poziciji sa 29 bodova, a u narednom kolu gostovaće prvoplasiranom Železničaru u Inđiji.

Posle teškog gostovanja koje očekuje Bečejce, na Gradskom stadionu kraj Tise biće odigrana dva meča, prvi 4. maja sa osmoplasiranim Omladincem iz Novih Banovaca, a potom 11. maja sa Borcem iz Šajkaša koji se nalazi na desetoj poziciji i takođe je kao i Bečej u borbi za opstanak u ligi.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena