Yunet
 

Sport

Prelazni rok za fudbalere Potiske međuopštinske lige završava se u petak 16. februara

TV Cink • Radovan Nježić • 13. februar 2024. • 13:41 •

Prelazni rok za fudbalere Potiske međuopštinske lige završava se u petak 16. februara

Prelazni rok za fudbalske timove i fudbalere Potiske međuopštinske lige okončava se u petak 16. feburara. Klubovi sa teritorije opštine Novi Kneževac - Obilić, Graničar, Slavija, Tromeđa i Hajduk imaju prilike da do petka  završe sve poslove vezane za transfere igrača u prostorijama Fudbalskog saveza opština Novi Kneževac-Čoka u Novom Kneževcu. Predag Lajić sekretar ovog saveza, pozvao je predstavnike klubova da sve svoje obaveze urade na vreme.

Kako je istakao Lajić, konferencija klubova Potiske međuopštinske lige održaće se 23. februara u Molu.

Pored klubova sa teritorije naše opštine koji se takmiče u Potiskoj ligi, fudbalski klub „Jedinstvo“ iz Srpskog Krstura nastavalja takmičenje u prolećnoj sezoni u subotičkoj područnoj ligi. Nakon završetka zimskog dela prvenstva „Jedinstvo“ se nalazi na pretposlednjem 15.  mestu.

U Potiskoj međuopštinskoj ligi takmiči se ukupno trinaest klubova, i to sa područja opština Novi Kneževac, Čoka, Kanjiža, Senta i Ada. Fudbalski klub„Obilić“ iz Novog Kneževca i „Bačka“ iz Mola su zimski deo takmičenja završili na prvom, odnosno dugom mestu, sa 33 boda, s tim da „Obilić“ ima bolju gol razliku. Kako je zaključio Lajić, prolećni deo sezone počinje sredinom marta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena