Yunet
 

Sport

Fudbaleri OFK „Kikinde” sutra putuju u Staru Pazovu na megdan sa „Jedinstvom”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 15. mart 2024. •

Fudbaleri OFK „Kikinde” sutra putuju u Staru Pazovu na megdan sa „Jedinstvom”

U okviru 18. kola Srpske lige grupa Vojvodina, tim sa Gradskog stadiona gostuje u Staroj Pazovi, gde će odmeriti snage sa ekipom „Jedinstva”. Utakmica počinje sutra od 15 sati.

U 18. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok, fudbaleri „ŽAK-a” gosti su „Jedinstvu” u Banatskom Karađorđevu. Biće to prva utakmica žutih mrava bez šefa stručnog štaba s obzirom na to da je trener Jovica Lakić podneo ostavku. Velikoselska „Kozara putuje” u Belu Crkvu gde će se sastati sa domaćom ekipom „BAK”, dok će se novokozaračka Sloboda naći u ulozi domaćina i na svom terenu dočekati „Jedinstvo” iz Vlajkovca. Prednost domaćeg terena dobiće i fudbaleri ruskoselske „Crvene zvezde” koji čekaju „Budućnost” iz Srpske Crnje. Sve vikend utakmice u ovom rangu takmičenja počinju sa početkom od 15 sati.

U 18. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin, nakovački „Polet” gostuje u Stajićevo istoimenoj ekipi, mokrinski „Delija” će kod „2. Oktobra” u Kumane, dok će fudbaleri „Napretka” u Banatskoj Topoli dočekati „Banat” iz Zrenjanina. Utakmice i u ovom rangu takmičenja za vikend počinju od 15 sati.

U 18. kolu Super B lige rukometašice ŽORK „Kikinde” u nedelju 17. marta u hali „Jezero” od 15 sati odigraće sa „Beogradom”, dok su „plavi” na odmoru još nedelju dana. U 11. kolu Prve A lige vaterpolisti „ŽAK-a” sutra od 19 i 45 odigraće sa ekipom „Mladosti” u Pančevu. U 18. kolu Druge savezne lige, odbojkaši MOK „Kikinde” sutra od 17 sati domaćini su „Bavaništu”. U 12. kolu Prve vojvođanske lige, odbojkašice „Kikinde” putuju u Novi Sad gde će sutra od 11 sati i 30 minuta odigrati sa „Lavovima 07″, dok će seniorke „Kikinde 0230″ koje se nadmeću u istom rangu takmičenja u Krajišnik kod istoimenog domaćina. Meč je zakazan za 16 sati i 30 minuta. U pretposlednjem kolu Superlige Srbije, kuglašice „Kike 0230″ gostuju kragujevačkoj „Mladosti”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena