Yunet
 

Sport

Fudbaleri OFK „Kikinde” osvojili važan bod u Staroj Pazovi

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 18. mart 2024. •

Fudbaleri OFK  „Kikinde” osvojili važan bod u Staroj Pazovi

U utakmici 18. kola Srpske lige Vojvodina između fudbalera OFK „Kikinde” i „Jedinstva” u Staroj Pazovi koja je okončana bez golova, rezultatom 0:0, domaćin je konstantno vršio pritisak, ali je odbrana „crveno belih” još jednom uspela da izdrži sve nalete i dođe do velikog i važnog boda koji će im sigurno značiti u nastavku takmičenja.

Fudbaleri ŽAK-a poraženi su u 18. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok rezultatom 3:1 od „Jedinstva” u Banatskom Karađorđevu. Ništa bolje nisu prošli ni fudbaleri „Slobode” koji su u Novim Kozarcima pretrpeli poraz od „Jedinstva” iz Vlajkovca sa 1:3, velikoselska „Kozara” odigrala je rezultatom 0:0 sa „BAK-om” u Beloj Crkvi, dok su fudbaleri ruskoselske „Crvene zvezde” u svom mestu izgubili sa 2:5 od „Budućnosti” iz Srpske Crnje.

U 18. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin, nakovački „Polet” slavio je nad „Stajićevom” u istoimenom mestu sa 0:4. U listu strelaca upisali su se Krica, Mićin i Kočiš dva puta. Mokrinski „Delija” remizirao je sa „2. Oktobrom” dok su fudbaleri „Napretka” u Banatskoj Topoli izgubili sa minimalnih 0:1 od „Banata” iz Zrenjanina.

U 17. kolu Super B lige rukometašice ŽORK „Kikinde” izgubile su na domaćem terenu od „Beograda” sa 27:42. U 11. kolu Prve A lige vaterpolisti ŽAK-a poraženi su od „Mladosti” u Pančevu rezultatom 20:13. U 18. kolu Druge savezne lige, odbojkaši MOK „Kikinde” bez velike muke savladali su „Bavanište” sa 3:1 u setovima na domaćem terenu. U 12. kolu Prve vojvođanske lige, odbojkašice „Kikinde” poražene su od „Lavova 07″ u Novom Sadu, , baš kao i seniorke „Kikinde 0230″ u Krajišniku kod istoimenog domaćina. Pobedom od 8:0 u Kragujevcu nad „Mladošću”, u pretposlednjem kolu Superlige, kuglašice „Kike 0230″ stigle su na korak od istorijskog uspeha. Osvojile su drugo mesto u eliti, istovremeno obezbeđujući novi plasman u Evropu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena