Yunet
 

Zdravlje

Donacija za Odeljenje ginekologije Opšte bolnice

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 21. mart 2024. •

Donacija za Odeljenje ginekologije Opšte bolnice

– „ Istakla bih da je ova bolnica mesto gde se rađa budućnost našeg grada. Zdrava budućnost našeg potomstva predstavlja jedinu sigurnost da grad ima perspektivu” – poručila je dr Tomin.

Godišnje, u bolnici u Kikindi, na svet dođe između 450 i 500 novorođenčadi. Odeljenje za ginekologiju ovde je zaduženo za brigu o zdravlju žena sa ovog područja.

–„ Ova donacija je od neprocenjivog značaja za nas jer nam omogućava da poboljšamo kvalitet usluga koje pružamo našim pacijentkinjama. Vaginalna sonda je neophodan alat za potvrđivanje i praćenje rane trudnoće ” – rekao je doktor ginekologije Stanislav Blažić.

Gradonačelnik Nikola Lukač izrazio je nameru lokalne samouprave da pruži podršku kompaniji u daljem razvoju proizvodnih kapaciteta, s ciljem unapređenja poslovnog ambijenta i otvaranja novih radnih mesta za naše sugrađane.

-„ Kompanija „ Tisa Automotiv” ističe svoj angažman u društveno odgovornim aktivnostima, naročito u podršci zdravstvenom sektoru. Tokom petogodišnjeg poslovanja u Kikindi, doprinela je sa preko 1.6 miliona dinara za nabavku medicinske opreme. Sa radnom snagom od oko hiljadu ljudi, „ Tisa” je trenutno najveći poslodavac u našem gradu,” poručio je Lukač.

Kroz svoj kontinuirani angažman i donacije, „Tisa Automotiv“ postavlja primer kako privatni sektor može i treba da doprinosi društvenom dobru, pokazujući da je moguće spojiti uspešno poslovanje sa društveno odgovornim ponašanjem.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena