Yunet
 

Društvo

Takmičenje u Mašinskoj školi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 8. mart 2024. • 14:00 •

Takmičenje u Mašinskoj školi

U radionici Mašinske škole „Pančevo“ organizovano školsko takmičenje osmi memorijal „Sašo Dodevski „.Učenici smera mehaničar motornih vozila, zavarivač i operater mašinkse obrade, praktično su pokazali šta su naučili zahvaljući dualnom obrazovanju koje se sprovodi u ovoj srednjoj školi.

Školsko takmičenje učenika Mašinske škole „Pančevo“ trogodišnjeg i četvorogodišnjeg smera organizovano u Mašinskoj radionici. Učenici smera mehaničar motornih vozila, zavarivač i operater mašinkse obrade imali su prilku da pored teorije praktično pokažu šta su naučili.

Učenici su pored teoretskog dela morali da praktično primene svoje znanje. Neki od njih su prošle godine bili među najboljima i na Republičkom takmičenju. Venjarski Damjan koji je na smeru operater ručne i mašinske obrade ističe da voli strug na kome radi i da mu je podstrek što je prošle godine na Republičkom takmičenju uzeo medalju.

Roland Papuga koji je na smeru bravar zavarivač takmiči se drugu godinu na Republičkom takmičenju je zauzeo drugo mestoIako je školsko takmičenje kaže da mu je zadatak koji treba da uradi teži nego prošle godine ali da je to izazvo i želi da nauči.

Takmičenje za mehaničara motornih vozila bilo je završeno maksimum bodova osvojio je Dušan Zarić koji je i prošle godine bio najbolji.

Mainska škola „Pančevo „ prošle godine je proglašena za najbolju školu u Srbiji i nadaju će da će i ove godine postići dobre rezultate.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena