Yunet
 

Poljoprivreda

Alibunar podstiče razvoj poljoprivrede

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. novembar 2023. • 12:30 •

Alibunar podstiče razvoj poljoprivrede

Skupština opštine Alibunar 1. novembra ove godine usvojila Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Alibunar za 2023. Godinu koji se sastoji od pet konkursa za raspodelu sredstava za podsticaj razvoja poljoprivrede .

Skupština opštine Alibunar krajem oktobra ove godine usvojila Program mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Alibunar za 2023. Godinu, Predsednica opštine Alibunar je donela odluku o raspisivanju konkursa za raspodelu sredstava za podsticaj razvoja poljoprivrede radi realizacije navedenog programa.

Ivica Rosić načelnik odeljenja za privredu, društvene delatnosti I lokalni ekonomski razvoj kaže da su ove godine povećana sredstva za određene programe I navodi da je rok za podnošenje prijava za ove konkursne linije do kraja meseca novembra.

Zainteresovana registrovana poljoprivredna gazdinstva sa teritorije opštine Alibunar, za detaljnije informacije o navedenim konkursima mogu se obratiti Komisiji za razmatranje zahteva za dodelu sredstava u cilju podrške sprovođenju mera poljoprivredne politike u opštini Alibunar za 2023. godinu na tel. 013/642-102 ili dolaskom u kancelariju broj 36 Opštinske uprave opštine Alibunar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena