Yunet
 

Servisne informacije

Zbog radova u Dimitrija Tucovića doćiće do izmena na trasama pojedinih autobusa

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. mart 2024. • 16:38 •

Zbog radova u Dimitrija Tucovića doćiće do izmena na trasama pojedinih autobusa

U ponedeljak 4.marta počinju radovi na rekonstrukciju Ulice Dimitrija Tucovića zbog čega će doći do izmena na linijama Pantransporta koji koriste ovu saobraćajnicu. Za vreme izvođenja radova doći će i do promene stajališta na linijama gradskog prevoza, rekao je za RTV Pančevo Ivan Cvetanović šef saobraćaja u Pantransportu.

Radovi u Ulici Dimitrija Tucovića počinju u ponedeljak 4. marta, izvodiće se fazno, zbog čega će doći do obustave saobraćaja u delu od Ulice Mihajla Pupina do Ulice Dragutina Ilkića Birte. Za vreme izvođenja radova doći će do izmena trase kretanja vozila javnog gradskog prevoza putnika, kaže Ivan Cvetanović šef saobraćaju u pantransportu.

  • Privremena trasa kretanja vozila javnog gradskog prevoza putnika (linije broj 2, 3, 22 i 24), u periodu izvođenja radova, od ulice Dimitrija Tucovića, ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom, a u povratku istom trasom.

Doći će i do izmene na autobuskim stajalištima, a uvešće se i nova dok traje izmenjen režim saobraćanja, naglašava Cvetanović.

  • Uvode se privremena stajališta za vozila javnog gradskog prevoza dok traje privremeni režim saobraćaja i to: (za linije broj 2, 3, 22 i 24) u ulici Moše Pijade u Pančevu, u zoni kućnih brojeva 50 i 55 i u ulici Svetog Save u zoni kućnog broja 78 kao i kod vrtića „Bubamara“.

Izmena neće biti jedino na liniji prema Samošu, ovi autobusi će saobraćati Ulicom Svetog Save što je i redovan režim saobraćanja za ovu liniju, kaže Ivan Cvetanović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena