Yunet
 

Sport

Veliki uspeh pančevačkih strelaca

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. jul 2022. • 13:32 •

Veliki uspeh pančevačkih strelaca

1 – Prvenstvo Srbije za kadete 3X20 VAZDUŠNOM PUŠKOM

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Prvenstvo Srbije u trostavu 3×20 vazdušnom puškom za kadete, na kojem je veoma uspešno nastupilo četvoro takmičara Streljacke družine“ Pančevo 1813 „.

Iva Rakonjac je osvojila ZLATNU medalju sa 586 krugova u trostavu 3×20 dijabola vazdušnom puškom u kategoriji kadetkinja – nova ŠAMPIONKA.

Ekipa kadeta SD“PANČEVO 1813 „je osvojila DRUGO mesto u sastavu Nemanja Djordjevic, Ognjen Bunčić i Ognjen Lukić.

2.- Prvenstvo Srbije Mk puškom za juniore

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Prvenstvo Srbije malokalibarskom puškom, na kojem je nastupilo troje takmičara Streljacke družine „Pančevo 1813 „.

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju u trostavu 3×20 metaka u konkurenciji juniora mk puškom . Najpre je u osnovnom meču bio drugi sa 580 krugova, a u finalnom meču je pobedio Marka Ivanovića iz Kragujevca sa rezultatom od 16 :12 i postao novi ŠAMPION SRBIJE.

IVA Rakonjac je osvojila sedmo mesto u konkurenciji juniorki u trostavu 3×20 metaka mk puškom nakon borbe u Finalu u koje je ušla kao osmoplasirana sa rezultatom od 570 krugova. Teodora Kondić je četrnaesta juniorka sa 546 krugova.

3.- Prvenstvo Srbije za juniore mk pištoljem slobodnog izbora – PSI i mk sport pištoljem

Proteklog vikenda je takođe u Novom Sadu održano Prvenstvo Srbije Mk pištoljem slobodnog izbora, na kojem je uspešno nastupilo tri takmičara SD Pančevo 1813.

Ekipa juniora Sd“Pančevo 1813 “ je osvojila PRVO mesto u disciplini 60 metaka Mk pištoljem slobodnog izbora.

Marko Ninković je osvojio ZLATNU medalju sa 519 krugova i time odbranio šampionsku titulu od prošle godine. Velimir Ninkovic je osvojio četvrto mesto sa 485,a sa 470 krugova je sedmi Stefan Kešišjan.

EKIPA JUNIORA SD“ Pančevo 1813″ u istom sastavu je nastupila i u disciplini mk sport pištoljem 30 metaka precizne +30 metaka brze paljbe, i osvojila DRUGO mesto.

Marko Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 535 krugova, Velimir Ninković je četvrti sa 530,a sa 526 krugova je

šesti Stefan Kešišjan.

Već narednog vikenda, pančevački strelci će nastupiti na Međunarodnom takmičenju Grand-prix Novog Sada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena