Yunet
 

Turizam

Mesna zajednica Starčevo unapredila svoju turustičku ponudu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. mart 2024. • 21:11 •

Mesna zajednica Starčevo unapredila svoju turustičku ponudu

Mesna zajednica Starčevo je učinila značajne korake u unapređenju svoje turističke ponude, fokusirajući se na bogatu istoriju i kulturno nasleđe ovog područja. Tokom protekle godine, muzej u Starčevu posetilo je više od 1000 ljudi, a primetan je porast grupnih poseta koje su obuhvatale ne samo muzej, već i druge znamenitosti u Starčevu.

U turističku ponudu su uključene i posete ergeli konja, manastiru Vojlovica, kao i poseta rimokatoličkoj crkvi Svetog Maorica, koja se nalazi na trgu neolita u samom centru Starčeva. Ovi dodatni sadržaji obogaćuju iskustvo posetilaca, pružajući im priliku da istraže različite aspekte kulturnog i verskog nasleđa ovog područja. Istakao je Petar Andrejić predsednik MEsne zajednice Starčevo.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu Mesne zajednice Starčevo na adresi www.starcevo.org.rs. A ono što je bitno napomenuti je to da se ulaznice ne naplaćuju osmim ulaznica za argelu koje podrazumvaju piće dobrodošlice kao osveženje kao i mogućnost jahanja konja zaključio je Andrejić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena