Yunet
 

Sport

Organizovan svečani prijem odbojkašica Jedinstva kod predsednika Opštine Đorđa Radinovića

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 22. mart 2024. • 00:00 •

Organizovan svečani prijem odbojkašica Jedinstva kod predsednika Opštine Đorđa Radinovića

Povodom titule Kupa Srbije koja je zasluženo otišla u ruke odbojkašica Jedinstva, danas je organizovan svečani prijem kod predsednika opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića. On je čestitao devojkama na još jednom u nizu trofeja, u ime lokalne samouprave klubu uručio čekove od po milion dinara i takođe najavio izgradnje dve sportske hale - u Starim Banovcima i Staroj Pazovi

"Do kraja godine će biti završena hala u Satrim Banovcima, bar će tamo biti hala koja će zadovoljavati sve uslove. Više ne morate da igrate u Rumi, igraćete na teritoriji naše Opštine. Ove godine projektujemo halu u Staroj Pazovi a izgradnja kreće sledeće. Ona će biti na mestu gde je sada teren Jedinstva a postojeća hala se ruši", najavio je prvi čovek Opštine.

Kapiten Jedinstva Milica Medved je Radinoviću poklonila uramljenu grupnu sliku sa finala Kupa a predsednik kluba Bogdan Mamuzić se zahvalio Opštini na podršci bez koje ne bi bili tu gde jesu. "Ostaje nam borba za prvaka države, svi znamo da smo imali tu jednu povredu koja nam nije prijala ali ćemo napraviti tim koji će imati mogućnosti da se ravnopravno bori ostalima za sam vrh. Raduju vesti da ćemo u narednim godinama dobiti halu i to je nešto što nam daje za podstrek da nastavimo da radimo. Mi smo jedini klub u Srbiji koji ima dve selekcije, Omladinac iz Novih Banovaca i Jedinstvo iz Stare Pazove", rekao je Mamuzić.

U ovoj sezoni se, pored titule Super Kupa i Kupa Srbije, odbojkašice nadaju i troduploj kruni. Zahvalne su na podršci i ljubavi koju dobijaju sa svih strana.

Ovo zasigurno nije poslednji prijem. Timu Jedinstva je u cilju još mnogo uspeha a ono što svi iščekuju na proleće jeste da Staropazovački klub opet podigne najsjajniji trofej.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena