instagram
 
instagram

Sport

4. Vrbaška trka u nedelju 12. maja

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 7. maj 2024. • 11:39 •

4. Vrbaška trka u nedelju 12. maja Foto: TV Bačka

Pripreme za 4. Vrbašku trku koja je zakazana za 12. maj, u samoj su završnici. Za glavne trke na pet i deset kilometara pristiglo je blizu 200 prijava iz zemlje i inostranstva. Prijave se zatvaraju 08. maja, s tim što je za sam dan trke rezervisano dodatnih tridesetak startnih paketa za odrasle takmičare.

Osim domaćih takmičara za učešće na sve popularnijoj Vrbaškoj trci svoje pleliminarne prijave su poslali trkači iz Ukrajine, Rusije, Ujedinjenog Kraljevstva i zemalja iz okruženja. „Ove godine vlada veliko interesovanje za našu trku koja će poneti i prefiks međunarodne manifestacije. Očekujemo da ovogodišnja trka bude do sada i rekordna po broju učesnika na pet i 10 kilometara, a posebnu radost nam pričinjava sve masovnija poseta dece našoj manifestaciji”, rekla je direktorka trke Samanta Tot.

Start i cilj 4. Vrbaške trke je na Trgu Nikole Pašića. I na sam dan trke zainteresovani se mogu prijaviti za učešće od 14.00 do 16.00 časova, kada je i preuzimanje startnih brojeva i paketa za odrasle trkače. Od 16.00 časova je start dečje trke, od 16.30 na stazu dugu jedan kilometar izlaze uniformisani pripadnici vojske i policije, dok će glavne trke na pet i deset kilometara startovati u 17.15 minuta.

Organizator 4. Vrbaske trke je Vrbaski atletski klub, a pokrovitelj opština Vrbas.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena