instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Zahvalnice mladima i istaknutim članovima SUBNOR-a

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 5. februar 2024. • 11:17 •

Zahvalnice mladima i istaknutim članovima SUBNOR-a

U znak zahvalnosti za aktivno učešće i značajan doprinos u obeležavanju Dana oslobođenja Bečeja, osmog oktobra, Opštinska organizacija SUBNOR-a upriličila je dodelu priznanja učenicima Gimnazije, koji su bili nosioci programa svečane akademije organizovane povodom tog značajnog istorijskog datuma.

U prostorijama Doma penzionera, osim tridesetoro učenika zahvalnice su dobili i direktori srednjih škola, koji su takođe dali doprinos u obeležavanju osmog oktobra kroz učešće njihovih učenika na literarnom konkursu.

Priznanja su dobili članovi SUBNORA Gradimir Džigurski, koji je svojevremeno bio i predsednik ove organizacije i koji je deo nje još od 1996. godine, kao i Gordana Uzelac, koja je svojim delovanjem takođe dala značajan doprinos u očuvanju i radu SUBNOR-a.

Bečejski SUBNOR planira da u narednim svojim aktivnostima uključi sve veći broj mladi, kako bi generacije koje dolaze nastavile da neguju kulturu sećanja, da obeležavaju značajne istorijske datume i pamte pretke koji su dali svoje živote za njihovu bolju budućnost.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena