instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Uz kvalitetnu nastavu kontinuirano osavremenjuju školu

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 29. februar 2024. • 10:19 •

Uz kvalitetnu nastavu kontinuirano osavremenjuju školu Miodrag Basarić, direktor Gimnazije Bečej

Planom upisa za novu školsku godinu Gimnazija Bečej predvidela je da primi 104 nova učenika, koji bi trebalo da budu raspoređeni u četiri odeljenja.

Zainteresovani osmaci na raspolaganju će imati prirodno-matematički smer, društveno jezički i sportski smer na srpskom i opšti smer na mađarskom nastavnom jeziku.

Sportsko odeljenje učenicima pruža mogućnost da usklade školske i sportske obaveze i kao takvo poseduje određenu dozu fleksibilnosti, ali ne na uštrb znanja, ističe direktor.

Osim kvalitetne nastave, u Gimnaziji se trude da održe pozitivan trend ulaganja, kako bi škola pružila najsavremenije uslove za sticanje novih znanja. Tako je u proteklih godinu dana u ovu srednju školu uloženo više od 10 miliona dinara za opremanje dva nova kabineta i obnovu fasade.

U toku je uređenje zelenog prostora ispred škole, a u saradnji sa lokalnom samoupravom u narednom periodu trebalo bi da bude urađen projekat osvetljenja obnovljene fasade, kako bi vek postojanja i rada Gimnazije bio dočekan svečano i dostojanstveno, kaže direktor Basarić.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena