instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Bahata vožnja u pijanom stanju umalo ga koštala života

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 5. mart 2024. • 08:17 •

Bahata vožnja u pijanom stanju umalo ga koštala života

Pre 14 godina Milan Mitić iz Požarevca na sopstvenoj koži je spoznao kolika je cena bahate vožnje u alkoholisanom stanju. Veče kada je sa drugom pijan seo na motor umalo ga je koštalo života, a u udesu koji je doživeo lekari su imali najcrnje prognoze.

Nakon što je u komi proveo nekoliko nedelja i prošao kroz period dugog oporavka, Milan je danas na svojim nogama. Poneo je nadimak jedan u 10 miliona i širom Srbije drži predavanja mladima kako bi im kroz lični primer i svoju životnu priču stavio do znanja da je neodgovorno ponašanje potencijalna smrtna opasnost po njih.

Kobne večeri Milan je u pijanom stanju vozio motor brzinom od 170 kilometara na čas. Od posledica udesa bio je izobličen zbog čega su po prijemu u bolnici lekari mislili da ima više od 40 godina.

On je svoje tragično iskustvo i borbu nakon saobraćajne nezgode preneo i mladima u Bečeju, koji su u prostorijama Kancelarije za mlade imali priliku da saslušaju njegovu priču.

Predavanje koje je Milan Mitić održao u Bečeju podržao je Savet za bezbednost saobraćaja opštine Bečej i zbog velikog interesovanja održano je u dva termina. Inače, osim u Srbiji, priču ovog Požarevljanina čuli su i mladi u Republici Srpskoj.

 

 

 

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena