instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Razvojem preduzetničkog duha do sigurne budućnosti

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 7. mart 2024. • 08:16 •

Razvojem preduzetničkog duha do sigurne budućnosti

Nakon što završi školu, Dželjana Gaši sigurna je da će odmah pronaći posao u struci. Trenutno je druga godina smera frizer u Tehničkoj školi Bečej i pronašla je sebe u ovom zanatu.

U tome su joj pomogli i profesori, koji svoja znanja i veštine prenose učenicima, pripremajući ih za samostalan rad po završetku školovanja.

Ukoliko imaju mogućnosti i želje, učenici obrazovnog profila frizer mogu se dalje usavršavati i nadograđivati znanje koje su stekli tokom školovanja u Tehničkoj školi Bečej.

Ambicije za dalje školovanje ima Uroš Durkulić, učenik smera tehničar za kompjutersko upravljanje CNC mašinom, koji je pohađajući bečejsku srednju školu naučio kako da uz pomoć savremenih tehnologija a putem CNC mašine proizvede gotovo sve što zamisli.

Budući srednjoškolci koji se odluče da školovanje nastave u Tehničkoj školi na raspolaganju imaju smerove tehničar za kompjutersko upravljanje CNC mašinama, operater mašinske obrade, bravar/zavarivač, elektrotehničar informacionih tehnologija, frizer i vozač motornih vozila.

Tehnička škola Bečej ove godine upisuje šest odeljenja i moći će maksimalno da primi 180 učenika.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena