instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Udruženi uredili Kišmolsku plažu u Bačkom Petrovom Selu

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 15. april 2024. • 08:39 •

Udruženi uredili Kišmolsku plažu u Bačkom Petrovom Selu

Obala Tise u Bačkom Petrovom Selu zasijala je novim sjajem i spremna je kako za predstojeće prvomajske praznike, tako i za lepe dane koji su pred nama i koje mnogi meštani provode upravo na Kišmolskoj plaži.

Zahvaljujući vrednim rukama više od 50 učesnika priobalje je pokošeno, smeće i suvo granje je pokupljeno, iznete su i postavljene klupe i stolovi. Akciju uređenja organizovala je Mesna zajednica „8. oktobar“ Bačko Petrovo Selo uz podršku lokalne samouprave, a odazvali su se meštani, volonteri Kancelarije za mlade opštine Bečej, USR „Kečiga“, UG „Mladi za naše selo“ i članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bečej.

Sudeći po odzivu učesnika, ovo je jedna od najmasovnijih akcija do sada, koja je okupila kako starije sugrađane, tako i mlade.

Opština Bečej kontinuirano vodi računa o plaži u Bačkom Petrovom Selu, čije uređenje su meštani iskazali kao najvažniji prioritet u okviru akcije „Budžet po meri građana“, rekao je predsednik opštine.

Radnu akciju su podržali i JP „Komunalac“, „Potisje-Bečej“, kao i Zemljoradnička zadruga „Tisa“ iz Bačkog Petrovog Sela.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena