instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Glasajmo da pobedi Aleksandra Radić, da pobedi Srbija!

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 3. februar 2022. • 11:48 •

Glasajmo da pobedi Aleksandra Radić, da pobedi Srbija! Aleksandra Radić (Plesni klub Max dance)

Aleksandra Radić, najbolja sportiskinja opštine Bečej za 2021. godinu, sada je u trci za prestižno svetsko priznanje i potrebna joj je podrška sugrađana, jer su upravo onlajn glasači ti koji biraju top 30 plesnih nastupa.

Tokom 2021.godine nisu organizovana Evropska i Svetska plesna takmičenja zbog pandemije korona virusa. Ipak,po prvi put je organizovano online takmičenje na kojem je učestvovalo 3.000 takmičara iz celog sveta. Takmičari su snimali svoje nastupe, slali snimke svojim Nacionalnim plesnim savezima koji su iste pregledali i najbolje poslali Svetskoj plesnoj organizaciji IDO. Putem online takmičenja koja su se odvijala preko 37 livestream-ova, u trajanju od 21.5-10.7.2021. sudije su ocenjivale sve nastupe, podeljene u 3 grupe-Couple Dance, Performing Arts i Street dance.

Svi su se takmičili jedni protiv drugih bez obzira na pol. Aleksandra Radić je u rundi 3, koja je predstavljala Evropsko prvenstvo Urban plesova osvojila 2.mesto u konkurenciji 49 takmičara (u toj rundi). Taj plasman joj je omogućio učešće u rundi 4, koja je predstavljala Svetsko prvenstvo Urban plesova. Tu je osvojila 11.mesto u konkurenciji 27 takmičarki (u toj rundi).

Zahvaljujući ovim sjajnim plasmanima, posebno ako se uzme u obzir da su se takmičili „svi protiv svih“, Aleksandra se plasirala u top 101 nastup IDO Gala World Event 2022 – najprestižnije takmičenje u plesu „Best of the Best“ gde učestvuju najbolji seniorski plesači sveta.

Glasanjem publike preko sajta će se izabrati top 30 plesnih nastupa!

Glasajte za Aleksandru Radić, za startni broj 56, za Srbiju!

Glasa se tako što se ispod video snimka ostavi like.

Glasanje traje do 9.2.2022.

Link za glasanje je OVDE.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena