instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci u polufinalu Futsal kupa Srbije

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 16. mart 2023. • 09:26 •

Bečejci u polufinalu Futsal kupa Srbije

Futsaleri KMF Bečej 2003 sinoć su u okviru četvrtfinala Futsal kupa Srbije, na svom parketu savladali ekipu KMF Ivanjica rezultatom 5:3, i tako se plasirali u dalje takmičenje.

Mali broj ljubitelja sporta i futsala gledao je utakmicu bez žara, bez borbe i bez duela, činilo se kao da je trening meč bio u pitanju. Imali su Bečejci i veći posed i dominaciju, ali se sve to igralo, žargonski rečeno sa pola gasa, ipak na kraju, pobedi se ne gleda u zube.

Pet minuta je trebalo ekipi Bečeja da stvori prvu pravu priliku i da upravo nju Spasić materijalizuje i dovede domaće u vođstvo. Do izjednačujućeg gola gosti stižu u 11. minutu, Vukašinović šuta, a onda Nikolić naleće i iz popravnog poravnava na 1:1.

Pucali su plavo-beli po golu Ivanjice, ali bezuspešno sve do 14. minuta kada ponovo Spasić prolazi po levoj strani i još jednom pogađa gol gostiju za 2:1, a onda već u sledećem minutu sa preko pola terena nebranjeni gol pogađa Rnić za 3:1.

Za 4:1 zasluge prima Golub, koji dobija loptu pred golom gostiju, odlično se snalazi i trese mrežu Ivanjice, a onda nekoliko sekundi kasnije i Mandić uspeva da se upiše u listu strelaca za konačnih 5:1 u prvom poluvremenu.

U drugom delu meča, za razliku od prvog, publika je videla svega dva gola i to na strani gostujuće ekipe. Prvi u 22, a potom i drugi u 28. minutu postigao je Vukašinović i tako smanjio gol razliku na 5:3 što je i bio konačan rezultat meča.

Nema odmora u ekipi Bečeja, jer ih već za dva dana očekuje ligaški meč. U okviru 16. kola, momci sa Tise ponovo će biti u ulozi domaćina, a ovog puta ugostiće ekipu Ekonomca koja je na četvrtoj poziciji na tabeli. Meč je zakazan za subotu sa početkom od 19 časova.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena