instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bez golova nema ni pobede

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 18. mart 2024. • 08:16 •

Bez golova nema ni pobede

Omladinski fudbalski klub Bečej 1918 ostao je poražen u 18. kolu Srpske lige Vojvodina od ekipe Podunavca iz Belegiša sa 0:1.

Na Graskom stadionu kraj Tise gde su nekada „padali“ superligaški klubovi i šampioni Srbije, protekle subote klub iz naselja Belegiš koje broji svega tri hiljade stanovnika, naneo je jedanaesti poraz plavo-belima u tekućoj sezoni, ipak ono što u celoj priči još više zabrinjava jeste da je u poslednjih devet kola Bečej postigao samo jedan gol.

Odlično su meč otvorili domaći i već u petom minutu Kobiljski šuta glavom ali igrač Podunavca takođe glavom izbija loptu i ostaje 0:0. Drugu i sličnu priliku imaju Bečejci u 18. minutu kada sa druge strane iz prekida lopta stiže do Ćuka, ali je ovog puta golman Bjelica bio na svom mestu i branio svoju mrežu.

Poslednju i najlepšu priliku u prvom delu utakmice domaći ispuštaju u 23. minutu. Nakon slobodnog udarca Šavija sa peterca ne uspeva da pogodi okvir gola, što gosti kažnjavaju u svom prvom napadu dvadeset minuta kasnije, odnosno u 43. minutu kada Perišić ostaje sam na prvoj stativi i vrlo lako sve to realizuje.

U drugom delu meča viđena je samo jedna prilika za domaće i to u 89. minutu kada ponovo na petercu, ovog puta Mitić, ne uspeva da dođe do lopte, dok ekipa Podunavca defanzivnom igrom nakon devedeset minuta sa minimalcem odnosi tri boda iz Bečeja.

Nakon 18. kola ekipa Bečeja spala je na 12 poziciju na tabeli, a u narednom kolu momci sa Tise putuju u Pančevo gde će ih ugostiti devetoplasirani Dinamo 1945.  

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena