instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Bečejci pobedom spustili zavesu na sezonu 2023/2024

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 8. april 2024. • 10:21 •

Bečejci pobedom spustili zavesu na sezonu 2023/2024

Vaterpolisti Bečeja u okviru poslednjeg 14. kola Prve A lige Srbije savladali su na svom bazenu Mladost iz Pančeva sa 16:9, po četvrtinama 1:1, 4:4, 6:2 i 5:2 i tako pobedom spustili zavesu na  sezonu 2023/2024.

Egal borba vodila se u prve dve četvrtine, ekipa Bečeja uspevala je do poluvremena isključivo da povede i da ode samo na plus jedan gol, dok su gosti sve to uspešno sustizali. Ipak u trećoj četvrtini Bečejci odlaze na plus četiri kada je rezultat na semaforu bio 11:7, dok u poslednjem delu meča sa pet golova u mreži Pančevaca, domaći završavaju sa plus sedam golova razlike, odnosno sa 16:9.

Golove za Bečej postigli su Popov, Kuprešak, Tucakov i Filip Kovačev po jedan, Ićitović, Vuković i Uroš Kovačev po dva puta su tresli mrežu gostiju, dok su se u listu strelaca po tri puta upisali Čavić i Sirotanović.

Bečejci i Pančevci su prvi završili ovu sezonu, jer se preostali mečevi igraju predstojećeg vikenda, tako da će se tek tada saznati koji tim će na kojoj poziciji završiti na tabeli, ali ono što se zna jeste da su momci sa Tise četvrti u Prvoj A ligi Srbije sa 29 bodova, odnosno sa 10 pobeda i četiri poraza.

Ono što se zna za budući period jeste da zbog studija jedan od igrača napušta klub, kao i da će fokus tokom leta biti na mlađim igračima istakao je trener Brkljač.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena