instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Iduće nedelje prva ovogodišnja Cvetna pijaca u Bečeju

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 13. mart 2024. • 13:57 •

Iduće nedelje prva ovogodišnja Cvetna pijaca u Bečeju

Prva ovogodišnja Cvetna pijaca u Bečeju biće održana 22. i 23.(petak-subota) marta na Trgu oslobođenja u Bečeju. Organizatori manifestacije su udruženje građana „Biber“ i Turistička organizacija opštine Bečej u saradnji sa Opštinom Bečej.

Kao i ranijih godina, posetioci će imati priliku da se druze sa proizvođačima vina, rakije, meda, bombona, kolača, nakita, sapuna, prirodne kozmetike, suvenira, sadnica i sadnog materijala iz cele Srbije.

Specijalni gosti prve prolecne Cvetne pijace su rukotvorci koji su prosli selekciju festivalskog žirija i koji će ove godine predstavljati Srbiju na 13. Internacionalnom festivalu “Donaufest” u Ulmu, (Nemačka) od 5-14. jula 2024. godine. Na štandovima ovih rukotvoraca imaćete priliku da pogledate deo radova koji će biti izloženi na festivalu u Ulmu. 

Tokom dva dana manifestacije, na štandu udruženja “Humani ljudi Beceja”  biće organizovana akcija sakupljanja dobrovoljnih priloga za Uskršnju radionicu namenjenu deci sa smetnjama u razvoju. Na štandu ovog udruženja pronaći ćete i slatkiše, štrudle, sitne kolače, korpice sa slatkišima po simbolicnim cenama. Sav prihod od prodaje ovih proizvoda biće preusmeren za potrebe organizovanja radionice. 

Radno vreme manifestacije za oba dana je od 8 do 17 sati.

Prijave za učešće na prvoj prolećnoj Cvetnoj pijaci su do 15. marta godine a dodatne informacije mozete dobiti putem e-maila: [email protected]

Prva Cvetna pijaca u Bečeju, ordržana je u martu 2008. godine.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena