instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Meštani Poljanica uz bogat program obeležili svoj dan

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 10. jun 2024. • 07:59 •

Meštani Poljanica uz bogat program obeležili svoj dan

Meštani najmanjeg naseljenog mesta opštine Bečej, Poljanica, proslavili su šesnaesti po redu „Dan sela“ prigodnim programom, namenjenim svim generacijama.

Organizatori su za posetioce pripremili zabavan program. Između ostalog, takmičenje za decu u hvatanju zeca i mnoge druge zanimljive igre, dok je za odrasle priređeno takmičenje u kuvanju, kao i kulturno-umetnički program u kojem su učestvovali članovi MKD „Petefi Šandor“ iz Bečeja, folklorne grupe i deca iz zabavišta i nižih razreda osnovne škole iz Poljanica.

Na manifestaciji je prisustvovao i David Tufegdžić, član OV za sport, omladinu, turizam i informisanje koji je tom prilikom istakao da su u građani u okviru akcije „Budžet po meri građana“ kao jedan od prioriteta izdvojili unapređenje rada i nabavku novih sadržaja za Dom kulture, i u neposrednom razgovoru sa njima došlo se do konkretnih predloga.

Ono što očekuje meštane ovog naselja u narednom periodu jeste i nastavak rehabilitacije poljaničkog puta, istakao je Tufegdžić.

Za kraj napomenimo i to da je vreme išlo u korist manifestaciji, tako da su svi meštani i posetioci zajedno uz dobru muziku, zabavu i ukusnu hranu, proslavili „Dan sela“ do kasno u noć.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena