instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Uspešna premijera Noćnog marketa u Bečeju

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 10. jun 2024. • 08:57 •

Uspešna premijera Noćnog marketa u Bečeju

Festival hrane, pića, dizajna i zanatstva, pravo je osveženje u letnjim večernjim satima i u to su se uverili građani opštine Bečej, posetioci prvog „Noćnog marketa“ u centru Bečeja.

Dobra muzika, kupovina, zabava i hrana, pretvorili su uobičajeni večernji izlazak u potpuno novo iskustvo, a atmosfera koja je vladala Trgom oslobođenja u Bečeju bila je nesvakidašnja, sa mnogo osmeha, pozitivnih vibracija i šarenila različitosti.

Za to su u prvom redu zaslužni udruženje građana „Biber“ i Turistička organizacija opštine Bečej, koji su organizatori ove debitantske manifestacije pod pokroviteljstvom Opštine Bečej.

Ponuda je bila raznovrsna, a sadržaji prilagođeni za sve uzraste i afinitete, zbog čega ovaj festival može poneti i epitet porodične manifestacije. Ipak, najviše pažnje privukli su štandovi sa hranom i pićem, što nije neuobičajeno u gurmanskom kraju kakav je Bečej.

Ako je sudeći prema poseti i zainteresovanosti sugrađana za ovakvu vrstu manifestacije, organizatori bi trebali da iskoriste predstojeće letnje večeri, da ponove i prošire „Noćni market“, kako bi zaživeo jedinstveni festival po svačijoj meri i ukusu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena