Yunet
 

Kultura

„Ljubav je umetnost” – prodajna grupna izložba slika i fotografija od četvrtka 7. decembra u Kulturnoj zoni

TV Cink • Redakcija TV Cink • 5. decembar 2023. • 14:32 •

„Ljubav je umetnost” – prodajna grupna izložba slika i fotografija od četvrtka 7. decembra u Kulturnoj zoni

Prodajna izložba pod nazivom „Ljubav je umetnost“ biće otvorena u Kulturnoj zoni u četvrtak 7. decembra u 18 časova. Ovom prilikom biće izloženi slike i fotografije Ivane Popov, Laure Sagmajster, Žoke Salma, Gorana Novakova, Igora Lazina, Loranta Agoštona i Roberta Sabo Benkea i radovi nastajali na likovnoj koloniji MS kuće. Svi izloženi radovi biće na prodaju.

U trećoj sezoni našeg delanja smo se toliko zagrejali da prosto više ne možemo odoleti- moramo deliti nagomilanu ljubav.

Tu ljubav koju smo gajili, stekli smo zajedničkim radom koji je pridobio Vašu pažnju, fantazijom i talentom naših divnih umetnika-izlagača, dobrom voljom i entuzijazmom naših dragih sugrađana koji su uvek bili spremni da na svoj način doprinesu razvoju naše Zone.

A na koji način bismo mi umetnici mogli drugačije da vas darivamo, nego da spustimo cene naših umetnina, da možete sebi priuštiti zadovoljstvo posedovanja izabranih umetničkih dela. Tako ćemo od 7. decembra, pa sve do kraja praznika prodavati radove naših već dobro poznatih umetnika po najnižoj mogućoj ceni, prilagođenoj mogućnostima ljubitelja umetnosti. Naravno, prihod od prodaje, Vaše donacije će usrećiti ne samo umetnike, nego će pomoći i dalji rad novokneževačkih udruženja – Udruženje obolelih od multiple skleroze severnobanatskog okruga i Kulturne zone.

Mi pomažemo, kako biste Vi mogli pomoći da pomognemo.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na svečanom otvaranju, gde ćemo biti počašćeni kratkim koncertom našeg cenjenog ženskog hora „Lira” i tamburaškog ansambla „Lale“, koji će za ovu priliku izvesti kompozicije u skladu sa lajtmotivom ove izložbe. Humanitarnim gestom započinjemo praznični period u želji i nadi da ćemo malo uspeti da usporimo vreme, kako bismo svesno proživeli sve njegove blagodeti, otvorili srca jedni prema drugima i uživali u lepim trenucima Života, kažu organizatori.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena