Yunet
 

Hronika

In memoriam: Miloš Šibul

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 12. novembar 2021. •

In memoriam: Miloš Šibul

Miloš Šibul, istaknuti član Lige socijaldemokrata Vojvodine, preminuo je iznenada danas u 44. godini života, nakon što mu je pozlilo.

„Sve je danas uspeo da nas rastuži, a celog života se trudio da nas nasmeje i oraspoloži. Iznenada i bez pozdrava napustio nas je naš drugar, prijatelj, brat, suprug i otac, a pre svega velik čovek Miloš Đ. Šibul“, saopštio je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Kikindi.

Sa nevericom i ogromnom tugom primili smo vest da je Miloš preminuo. Bio je jedan od prvih kikindskih ligaša, u nekoliko mandata predsednik gradskog odbora, odbornik u lokalnom parlamentu, pokrajinski poslanik, predsednik Lige paora. Sa posebnom pažnjom je negovao i čuvao paorsku tradiciju i bio jedan od pokretača manifestacije „Bal paora“. Vesele naravi, uvek je u njegovom društvu bilo napretek šale i dobrog raspoloženja. Aktivan je bio i u Rotari klubu“– kaže Miroslav Grujić, predsednik kikindskog odbora LSV i Milošev dugogodišnji prijatelj i saradnik.

Šibul je rođen u Novom Sadu 1977. godine, odrastao je u Kikindi. Završio je Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Novom Sadu. Iza sebe je ostavio suprugu Đurđinu, dva sina i dve ćerke, roditelje, braću, brojnu familiju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena