Yunet
 

Kultura

Fudbaleri OFK „Kikinde” meč sa „Bečejem 1918″ priveli bez golova

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 11. mart 2024. •

Fudbaleri OFK „Kikinde”  meč sa „Bečejem 1918″ priveli bez golova

U tvrdoj utakmici sa malo sadržaja i praktično bez šansi, fudbaleri „Kikinde” 17. kolo Srpske lige Vojvodina odigrali su nerešeno, bez golova sa čvrstim gostima iz Bečeja, ekipom „Bečej 1918″.

Fudbaleri „ŽAK-a” doživeli su težak poraz na Vašarištu u nastavku takmičenja Vojvođanske fudbalske lige istok od gostujućeg „BAK-a” iz Bele Crkve koji je slavio sa ubedljivih 0:5. Velikoselska „Kozara” slavila je sa minimalnih 1:0 na domaćem trerenu, dok je duel između „Slobode” i „Proletera” u Banatskom Karlovcu završen bez golova rezultatom 0:0. Fudbaleri ruskoselske „Crvene zvezde” izborili su remi sa „Jedinstvom” u Vlajkovcu pa je utakmica okončana sa 1:1.

U 17. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin, nakovački „Polet” remizirao je na domaćem terenu sa „Napretkom” iz Česterega sa 1:1, mokrinski „Delija” izgubio je na domaćem terenu od „Mladosti” iz Banatskog Despotovca sa 1:3, a ništa bolje nije šrošao ni „Napredak” iz Banatske Topole koji je poražen u Sečnju od „Bilećanina” sa 1:0.

Rukometašice „Kikinde” doživele su novi poraz u 16. kolu Super B lige u Prokuplju od domaćeg „Topličanina” koji je bio bolji sa 35:20.

U 17. kolu Druge savezne odbojkaške lige, odbojkaši MOK „Kikinde” bez većih problema savladali su „Partizan” u Baču sa 1:3.

Nakon dvonedeljnog predaha, kuglašice „Kike 0230″ novim trijumfom nastavile su nadmetanje u Super ligi Srbije savladavši „Sentu” sa 6:2 i još uvek se nalaze u trci za Evropu.

Završena je faza grupnih takmičenja u Drugoj ligi Košarkaškog saveza Vojvodine za muškarce, čime se otvara put ka doigravanjima za napredovanje u višu ligu, kao i borba za opstanak. U poslednjem, 18. kolu grupe B, ekipa „Velike Kikinde” doživela je poraz u gostima kod kluba iz Apatina sa rezultatom 83:62. Ovim porazom, petim u sezoni uz 13 ostvarenih pobeda, ekipa se pozicionirala na treće mesto na tabeli. Sa druge strane, u grupi A, tim novokozaračke „Slobode” izgubio je utakmicu u „Jezeru” protiv ekipe „Futoga”, rezultatom 38:96, čime je zauzeo poslednje, deveto mesto na tabeli sa skorom od dve pobede i 14 poraza.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena