Yunet
 

Sport

Beogradska ekipa ,,Slodes” je šampion turnira u basketu 3 na 3 u Mokrinu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 7. maj 2024. •

Beogradska ekipa ,,Slodes” je šampion turnira u basketu 3 na 3 u Mokrinu

U okviru Vaskršnjih svečanosti, u Mokrinu je uspešno održan turnir u basketu 3 na 3, gde je ekipa “Slodes” iz Beograda osvojila prvo mesto. Turnir je organizovao Sportski centar ,,Jezero” i privukao je brojne učesnike i posetioce, koji su uživali u dinamičnim i uzbudljivim utakmicama. Ekipa ,,Slodes” dominirala je turnirom pokazujući izvanrednu tehniku i veliku želju za pobedom u duelu sa somborskim ,,Džokerom”, što im je omogućilo da se izbore za zasluženu titulu šampiona.

-„ Prvi put smo ovde i zadovoljni smo kako je sve proteklo jer su svi sugrađani i gledaoci bili u prilici da pogledaju jedno nesvakidašnje finale. Mi smo dana imali devet ekipa i svi su borili do krajnjeg rezultata,” rekao nam je Nenad Tanasijević generalni sekretar Nacionalnog sportskog saveza 3 na 3 basket.

Pobednička ekipa osvojila je ček vrednosti 100.000 a drugoplasirana ekipa 25.000 dinara, dok je ekipa koja završila na trećem mestu, a to su ,,Lavovi” iz Kikinde nagrađena sa 10.000 dinara.

-„ Novina ove godine, od ove godine okrenuti smo sportskom duhu i takmičarskom i uvereni smo da ćemo u tom maniru nastaviti i u narednom periodu,” , dodao je Goran Ristić, predsednik Saveta MZ Mokrin.

-„ S obzirom na to da i ja vučem korene iz Mokrina, drago mi je što je jedan ovakav turnir svoje mesto našao u Mokrinu. Ovo je početak u Mokrinu, a Kikinda je nezaobilazna stanica u celom državnom prvenstvu,” poručio je direktor SC ,,Jezero” Dejan Pudar.

-„ Centar basketa u Mokrinu i celoj Srbiji danas je Mokrin, i kada gledamo ove mališane da sada oni pokušavaju da daju koš, to je pobedilo danas u Mokrinu,” istakao je gradonačelnik Nikola Lukač.

Turnir u basketu 3 na 3 u Mokrinu nastavlja tradiciju kvalitetnih sportskih događaja i ostavlja očekivanja za buduće manifestacije koje će, bez sumnje i u narednim godinama privlačiti još veći broj učesnika i gledalaca.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena