instagram
 
instagram

Servisne informacije

Praznične servisne informacije

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 29. april 2022. • 10:13 •

Praznične servisne informacije

Tokom prvomajskih praznika ambulante Doma zdravlja neće raditi, a dežurstvo će biti organizovano u ambulanti na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru 24 časa. Dečji dispanzer će dežurati  od 8 časova do ponoći,  a Stomatološka služba od 7 do 13 časova. Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj primaće pacijente svakodnevno od 7 do 17 časova. Testiranje na kovid 19 obavljaće se 3. maja od 8 do 10 časova, u ogranku 7, na Trgu žrtava fašizma. U navedenom periodu neće biti vakcinacije građana.

Lidl i Maxi 1. maja neće raditi, a 2. i 3. maja će radno vreme biti uobičajeno. Maloprodajni objekti Univerexporta će 1. maja raditi prvu smenu, dok će preostala dva praznična dana raditi po ustaljenom rasporedu.

Sve gradske i prigradske linije „Subotica-transa” će tokom sva tri praznična dana saobraćati po redu vožnje za nedelju. Autobusi na liniji br. 6 će 1. maja od 9 časova na svakih deset minuta kretati od Lifke, odnosno od Vikend naselja, a poslednji polazak je pola sata posle ponoći, dok će 2. maja saobraćati na svakih 15 minuta, s poslednjim polaskom u 22.15. Linija Subotica-Beograd neće saobraćati tokom praznika,  linija Subotica-Segedin će izostati u nedelju, a u ponedeljak i utorak će saobraćati redovno, dok će linija Subotica-Novi Sad s polaskom u 11.45 i povratkom u 20 časova saobraćati svakodnevno. 

JKP „Parking” neće naplaćivati parkiranje 1, 2. i 3. maja.

JKP „Čistoća i zelenilo” će u ponedeljak i utorak odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava po ustaljenom režimu.

Tokom prvomajskih praznika, sva tri dana će raditi pošta na graničnom prelazu Horgoš, dok će pošta u Prvomajskoj ulici raditi 3. maja, od 7.30 do 14 časova. Ostale pošte će biti zatvorene.

Nijedan objekat u nadležnosti JKP „Stadion” 1. maja neće raditi. Bazeni na Prozivci i u Dudovoj šumi će 2. i 3. maja raditi po uobičajenom radnom vremenu, a  ostali objekti ili neće raditi, ili će u njima biti organizovano dežurstvo za sportiste. 

Sinagoga u nedelju neće biti otvorena za posetioce, a u ponedeljak će raditi od 10 do 14 časova.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena