Yunet
 

Društvo

Ponavlja se akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Mirjanu Dubravac

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 17. jun 2024. • 08:53 •

Ponavlja se akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Mirjanu Dubravac

Danas 17. juna ponavlja se akcija „Humanitarni ponedeljak“ namenjena za Mirjanu Glumac, prethodna dva ponedeljka koja su bila namenjena Mirjani prikupljeno je ukupno 55.270,00 dinara. S obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Mirjana boluje od autizma, a pored toga ima još nekoliko priduženih bolesti, epilepsiju, tuberoznu sklerozu, dijabetes i nije u mogućnosti da samostalno funkcioniše u svakodnevnim aktivnstima. Zbog teške finansijske situacije majka se obratila za pomoć. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za lekove, hranu i Mirjanine terapije u okviru lečenja.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena