Yunet
 

Sport

Železničar se oglasio saopštenjem i demantovao navode nekih portala da je premiran protiv lidera Partizana

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 1. mart 2024. • 21:19 •

Železničar se oglasio saopštenjem i demantovao navode nekih portala da je premiran protiv lidera Partizana

Uprava kluba iz Pančeva oglasila se saopštenjem, a povodom navoda da je premirana od strane trećeg kluba u sutrašnjem duelu sa Partizanom u Humskoj. Čelnici Železničara su tim povodom uputili oštar dematni u kojem se kaže:

– Fudbalski klub Železničar iz Pančeva nema manir da se u javnosti oglašava saopštenjima, jer isključivo gleda u svoje dvorište, bavi se sopstvenim problemima, sagledava sopstvene greške, sa maksimalnom željom da na terenu ostvari svoj cilj – da u svojoj debitantskoj sezoni među superligašima obezbedi opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti.

Ipak, sada smo prinuđeni da reagujemo.

Naime, ovih dana se na pojedinim portalima pojavila potpuno neistinita informacija da je FK Železničar premiran u subotnjem duelu protiv lidera na tabeli, beogradskog Partizana.

Ovu vest odbacujemo kao apsolutno netačnu i obaveštavamo fudbalsku javnost u Srbiji da ćemo i protiv Partizana, baš kao što je to bilo i na svakoj prethodnoj utakmici, baš kao što će biti i do kraja prvenstvene trke za bodove, igrati maksimalno angažovano, borbeno i sa jednom željom – da na sportski način ispunimo cilj i ostvarimo želju naših sugrađana da i od jeseni u Pančevu gledaju superligaški fudbal.

Železničar možda jeste nov u eliti, ali Železničar nije mali klub.

Svaki član našeg kolektiva ostaviće i poslednji atom snage, kako bi na fer i sportski način izborio opstanak u Superligi.

Izvršni odbor FK Železničar Pančevo

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena