instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Renoviraju se sportski tereni u OŠ „Petefi Šandor” u Bečeju

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 3. april 2024. • 11:44 •

Renoviraju se sportski tereni u OŠ „Petefi Šandor” u Bečeju

Predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević zajedno sa svojim saradnicima članovima Opštinskog veća Danetom Mandićem, zaduženim za investicije i komunalne delatnosti, Davidom Tufegdžićem, čiji su resor sport, omladina, turizam i odnosi s javnošću i Aleksandrom Rajić koja se bavi pitanjima obrazovanja i socijalne politike, obišao je radove na rekonstrukciji sportskih terena u Osnovnoj školi „Petefi Šandor“ u Bečeju.

Opština Bečej je obezbedila oko 3,1 milion dinara za potrebe realizacije ovog projekta, dok ga Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansira sa 12 miliona dinara.

Radovi obuhvataju asfaltiranje podloge, koja je bila u devastiranom stanju i zahtevala je kompletnu rekonstrukciju, nakon čega se postavljaju najsavremeniji tereni za fudbal, košaku i odbojku, koji su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i koji će obezbediti najbolje uslove za bavljenje sportom na časovima fizičkog vaspitanja.

Lokalna samouprava je prepoznala važnost ove investicije u nameri da obezbedi ravnomeran razvoj svih škola na teritoriji opštine Bečej, kako bi svi učenici imali jednake mogućnosti i uslove za kvalitetno obrazovanje, navodi se u saopštenju Opštine Bečej.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena